Kunstgebit gebroken of last van uw prothese? Vandaag geholpen! Bel de spoeddienst: 070 - 346 87 64
 

Kunstgebit Spoed Reparatie

Kunstgebit reparaties worden door ons verzorgd op basis van dag- en nachtservice, zowel doordeweeks als in het weekend, ook wanneer u nog geen klant van ons bent. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar, inclusief de feestdagen. Al 35 jaar is de spoedienst Haaglanden een begrip in de regio Den Haag maar ook daarbuiten.

Bel vrijblijvend: 070-3468764


Gebit repartatie in het weekend en op feestdagen

Niets is zo vervelend als een gebroken kunstgebit. Zeker als uw eigen tandprotheticus of technieker gesloten is. Traditioneel zijn de meeste tandspecialisten in de weekenden en schoolvakanties gesloten. Wij niet! Speciaal voor u zijn wij alle dagen, ook op zon- en feestdagen geopend. Kerst, Oud & Nieuw, Pasen of Pinksteren, wij zijn er voor u. Vanuit het hele land komen mensen naar ons toe om hun prothese professioneel en binnen enkele uren te laten repareren. Bel vrijblijvend voor meer informatie en u kan zo weer met een stralend gebit verder genieten van deze mooie dagen. gebroken gebit

Originele sterkte

Het repareren van een kunstgebit is niet alleen even lijmen. Wij vernieuwen het kunststof rond de breuk. Hierdoor is de reparatie vrijwel onzichtbaar en behoud de prothese de originele sterkte.

Waarschuwing: Laat zelf repareren achterwege. Niet alleen bestaat er geen lijm die sterk genoeg is, maar de meeste lijmsoorten hebben ook nog eens een agressieve werking op de kunststof van uw prothese. Hierdoor kan het kunstgebit zo worden aangetast dat repareren niet meer mogelijk is. Daarbij is een lijmreparatie nooit zo sterk als de methode die wij toepassen. Het repareren van uw prothese kunt u daarom het beste aan de vakman overlaten.

Oorzaak oplossen

Anders dan bij ongelukjes, zoals bij het in de wastafel laten vallen van een prothese, wordt u alleen geconfronteerd met breuken en scheurtjes als uw kunstgebit 'slecht past' of wanneer deze de nodige jaren in gebruik is.

Wanneer er sprake is van een 'slechte passing' ontstaan piekbelastingen op één bepaald punt in uw prothese waardoor breuk kan optreden. Ook langdurig gebruik kan leiden tot het optreden van zwakke punten in de prothese waardoor deze kan scheuren en zelfs breken. Hierbij helpt maar één remedie, een nieuw kunstgebit.

Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn. Laat uw prothese en de 'passing' regelmatig door ons controleren. Hiervoor kunt u kosteloos bij onze praktijk in Den Haag terecht. Een kunstgebit reparatie is altijd mogelijk maar voorkomen is natuurlijk nog beter.

Bel vrijblijvend: 070-3468764